Мабуть, один з найскладніших шляхів організації інженерних комунікацій - проектування опалення котеджів. Створення дизайнерського плану вашої заміської садиби - головне завдання фахівців компанії «СВТ», які розробляють схеми опалювальних комунікацій в самому початковому етапі будівництва. Це дозволить зробити забезпечення тепловою енергією гранично ефективним.

Гарантією професіоналізму служить багаторічний досвід роботи в цій області. Наступний етап роботи (найважливіший) - це розробка грамотної системи для наступної кваліфікованої установки обладнання.

Проектування опалення котеджів: комплексний підхід.

Після того, як фахівці компанії «СВТ» проведуть розрахунки втрат тепла у всіх приміщеннях, буде обчислена найкраща потужність теплоенергії. У список необхідного обладнання ми включаємо системи антиобледеніння дахів і лівневок.

Щоб нам в подальшому виконати швидкий монтаж обладнання, фахівці «СВТ» дотримуються чіткого виконання всіх стадій розробки. Етапи розробки наступні:

основне постачання: вибір типу - наявність теплого статевого покриття і його види, обладнання котельне, мережі централізовані.
розглядаються найбільш вигідні варіанти розташування опалювальних вузлів - в домашньому приміщенні або в приміщенні окремому, наприклад в бойлерній.
здійснюється безпосередня комплектація теплового обладнання - термостатичні елементи, радіатори, оригінальні дизайнерські радіатори, замикає арматура та інші види системи.
після того як план буде остаточно узгоджений з замовниками, ми починаємо монтажні роботи, після закінчення яких здійснюється тестування всієї системи забезпечення тепла.
Компанія «СВТ» і її фахівці орієнтуються на перевагу замовника у виборі модифікацій джерел тепла, видів і типів використовуваного обладнання, враховуючи при цьому всі тонкощі роботи системи з її складовими.