У нашій компанії працюють висококваліфіковані, досвідчені фахівці, під керівництвом яких наш персонал зведе вам котедж «під ключ». У коло наших обов'язків входитиме розробка кошторису, складання графіка фінансування і термінів проведення робіт і безпосередньо сама здача об'єкта.

Ми виконуємо будівельні, монтажні, покрівельні, монолітні роботи, також здійснюємо роботи, пов'язані з гідроізоляцією і пристроєм «мокрого» теплого фасаду.

У нашому штаті співробітників є особливий відділ, який займається втіленням ідей дизайнерів, архітекторів застосовуючи при цьому сучасні, нові будівельні та оздоблювальні матеріали. Компанія також проводить весь комплекс робіт щодо інженерного оснащення об'єктів, будівництво яких ведеться - підведення водопостачання, опалення, каналізації, встановлення системи «Розумний будинок», вентиляції, систем телекомунікацій. Працюючі у нас фахівці проходять атестацію в таких відомих компаніях виробників матеріалів і компаніях постачальників, як «ТехноНіколь», «Braas», «Viessman», «Katepal» (покрівельні роботи), «Tegola», «Buderus», «Rehau» (інженерні системи), «ABB».

ПП «СВ ТЕЛЕКОМ» в своєму складі має відділ, що займається будівництвом дерев'яних котеджів, побудованих з бруса.

Наша компанія гарантує якісне виконання роботи в строк. Ми знаходимо індивідуальне рішення для кожного замовника.