Система опалення заміського будинку вимагає професійного монтажу. Це повинні бути не просто фахівці, а саме ті люди, які мають напрацювання, досвід, які хочуть і вміють сумлінно здійснювати поставлені перед ними завдання. В кінці-кінців, саме це визначає і якість опалення Вашого заміського будинку, і Ваші довгострокові витрати на нього. У нас працюють саме такі люди. Монтаж системи опалення наші кваліфіковані співробітники проводять в суворій відповідності з проектним планом, який затверджений і узгоджений у встановленому порядку, а також з усіма побажаннями замовника і після його схвалення. Такий підхід до монтажу систем опалення - грамотний і професійний. Як результат - замовник завжди залишається задоволений співпрацею з нами.

Перш, ніж приступити до проектування системи опалення заміського будинку, потрібно вибрати максимально ефективний і оптимально підходить під вимоги замовника вид опалення. Не секрет, що кожен з існуючих видів опалення має і плюси, і мінуси. Тому з замовником необхідно обговорити кожен з видів опалення, і на основі Ваших побажань і рекомендацій наших професіоналів зробити правильний вибір.

Водяна система опалення - це установка основного теплового обладнання: котлів і циркуляційних насосів. Найкраще - створити окреме, розташоване поза домом підсобне приміщення під розміщення теплогенератора: котельню або бойлерну. Можна також встановити котел і в самому будинку: за вимогами норм безпеки - в приміщенні на цокольному поверсі. Потім наші фахівці прокладають труби підвищеної міцності і створюють вузли водорозбору. Також виконується зручна розводка стояків, установка радіаторів (за бажанням замовника це можуть бути дизайн-радіатори), встановлюються необхідна запірно-регулююча арматура і конвектори. За бажанням замовника наші фахівці можуть виконати укладання теплої підлоги. У своїй роботі ми використовуємо тільки якісні розробки, відповідають європейському рівню.

Проектування повітряної системи опалення вимагає врахування свого монтажу ще на стадії основного будівництва заміського будинку. Оскільки для цієї системи опалення необхідно встановити газову піч, прокласти приховані повітропровідні канали та такі необхідні інженерні мережі, як вентиляція і (або) кондиціонування.

До інноваційних, скоріше, до альтернативних систем обігріву відноситься інфрачервона система опалення. Її основні відмінності - хороші експлуатаційні характеристики і екологічність. Для монтажу цієї системи обігріву будинку від фахівців потрібні знання, досвід і навички роботи з подібними системами. Додаткових заходів при монтажі інфрачервоної системи опалення не потрібно.

В окремих випадках наші професіонали радять замовникам використовувати комбіновану систему опалення. Наприклад, можна поєднати інфрачервоне і водяне опалення або будинок обігрівати за допомогою повітряної системи, а в гаражі встановити радіатори. Все залежить від типу і розташування приміщень в заміському будинку. І, звичайно, від побажань замовника.

Ми хочемо звернути Вашу увагу на те, що наші фахівці завжди комплексно підходять до питання теплозабезпечення заміського будинку, оскільки ми гарантуємо якісне та професійне виконання Вашого замовлення. Ми використовуємо тільки кращі напрацювання і високоякісне обладнання від провідних виробників. Ви можете бути впевнені в тому, що довірили роботу відмінним фахівцям і зробили абсолютно правильний вибір.