Наша компанія пропонує свої послуги з реконструкції або влаштування покрівлі заміського приватного будинку. Жодна будівля не може функціонувати без покрівлі, яка захищає його від несприятливих умов навколишнього середовища. Надійна покрівля - це комфорт проживання в будинку. А ще: покрівля багато в чому визначає і загальну архітектуру будинку, і його зовнішній вигляд. Фахівці нашої компанії мають солідний досвід і кваліфікацію для якісного вибору покрівлі для Вашого заміського приватного будинку, спираючись на Ваші вимоги і його загальне архітектурне рішення. Наприклад, покрівля може покривати експлуатований і не експлуатованих частина будинку.

При невеликій різниці у вартості покрівельних робіт експлуатована покрівля дозволить невикористовувані площі звернути в використовувані. Це цілком під силу нашим фахівцям, як і виконання будь-яких покрівельних робіт за проектами будь-якої складності. Вибір матеріалу для покрівельних робіт визначає вартість проведення безпосередніх робіт по покрівлі. Наша компанія застосовує найсучасніші матеріали для покрівлі. «Braas», «Ruflex», «Icopal», «Tegola», «Koramic», «Katepal» і «ТехноНіколь» - покрівельні матеріали від провідних виробників, які відмінно зарекомендували себе в заміському будівництві.

Разом з нашими фахівцями Ви зможете вибрати максимально ефективну покрівлю для Вашого приватного заміського будинку, після чого Вам оперативно проведуть розрахунок вартості матеріалу і робіт. Ми виконуємо покрівельні роботи будь-якої пори року - це наша перевага. Професіоналізм і відповідальність наших співробітників, що виконують покрівельні роботи, - це довгий термін експлуатації покрівлі Вашого заміського будинку.