Тепла підлога для заміського будинку - необхідність. Він, безсумнівно, підвищує комфортність, оскільки тепла підлога має ряд переваг.

По-перше, тепла підлога сприяє рівномірному розподілу тепла від підлоги до стелі по висоті приміщення.

По-друге, комфортність якісного обігріву будинку - це відсутність перепадів температур в кутах приміщень, збереження нормальної циркуляції повітря при провітрюванні приміщення, його природної вологості.

По-третє, знижуються загальні витрати на опалення до 25 відсотків.

По-четверте, тепла підлога може бути облаштований під будь-яке покриття: ламінат, лінолеум, кахельну плитку або паркет. Він пожежобезпечний.

По-п'яте, тепла підлога нешкідливий для здоров'я людей і тварин, має мінімальне випромінювання електромагнітного поля. При його монтажі використовується спеціальний екранований нагрівальний кабель, який відповідає існуючим вимогам безпеки.

По-шосте, тепла підлога підходить під різні дизайнерські проекти інтер'єру.

По-сьоме, тепла підлога дозволяє підтримувати в автоматичному режимі температуру заданого значення окремо для кожного конкретного приміщення будинку. Наші фахівці можуть навіть встановити можливість дистанційного керування. Ви зможете встановлювати параметри нагріву до заданого Вами часу.

По-восьме, монтаж теплої підлоги швидкий і нескладний. І останнє - як показала практика - в приміщенні, де є тепла підлога, накопичується мінімальна кількість пилу.

Тепла підлога підходить для кухні, спальні, дитячої та ванної кімнат, для басейну та ін. Основа теплої підлоги з електрообігрівом - опалювальна низькотемпературна панель, що складається з електронного термостата і нагрівального кабелю, який підключається до електромережі. Має програму в залежності від заданої температури. Це дуже комфортний вид теплої підлоги. Водяний тип теплої підлоги - це укладена між покриттям підлоги і підлогою сітка труб з циркулюючої, нагрітої до 45оС, водою.

Тепла підлога може бути доповненням до системи опалення будинку або бути самостійною системою обігріву будинку. У нашій компанії працюють високопрофесійні і досвідчені співробітники, які можуть облаштувати тепла підлога різної комплектації якісно і максимально ефективно. Ми гарантуємо, що навіть ексклюзивний паркет може стати теплим завдяки надійній і кваліфіковану роботу наших фахівців, оскільки вони завжди дотримуються правил монтажу теплої підлоги, відповідність проекту і рекомендацій виробників. Ми пропонуємо Вам професійне проектування і облаштування теплої підлоги у Вашому заміському будинку. Звернувшись до нас, Ви зробите правильний вибір.