Котеджні селища, розташовані близько від міст, мають величезну перевагу - газову магістраль. Тому установка і монтаж газових котлів в таких селищах досить затребувані. Є селища із загальною системою опалення. Але наскільки зручніше і вигідніше мати автономний газовий котел і незалежне опалення в своєму заміському будинку. Газовий котел - це досить недороге паливо, майже не страждає від сажі і корозії довговічне устаткування, екологічність, оскільки продукти згоряння мають низький вміст сірчистих сполук.

Крім того, на практиці фактичне ККД газового котла дозволяє витрачати на газове опалення раз в 8 менше, ніж при опалюванні приватного будинку електрикою. Дуже важливо правильно встановити і змонтувати газовий котел, правильно підібрати обладнання і вірно вибрати місце. Саме комплексний підхід до цього питання - це запорука якісно прогрітого заміського будинку.

Тому наші висококваліфіковані фахівці приділяють велику увагу проектування опалювальної системи, узгодження всіх вимог з клієнтом, ретельному підбору обладнання після оцінки приміщення, призначеного для установки газового котла. Наші фахівці завжди в курсі останніх технічних новинок. Монтаж газового котла на увазі розрахунок необхідного обсягу використання води, ступінь її підігріву з урахуванням низьких температур взимку і т.д. Як показує практика, недостатньо знати зазначені виробником характеристики обладнання.

Необхідно мати досвід, знати специфіку систем водопостачання та опалення, щоб вибрати найбільш ефективну і в той же час оптимальну комплектацію. Ми виробляємо монтаж і установку європейської якості газових котлів від провідних компаній: «Buderus» (Німеччина), «Baxi» (Італія), «Viessmann» (Німеччина), «Frisquet» (Франція). У нас є послуга по сервісному обслуговуванню встановленого нами обладнання.