Ми займаємося будівництвом заміської житлової нерухомості, маємо великий досвід проведення різних профільних робіт. У нас є структура, що спеціалізується на облаштуванні інженерних систем, без яких комфортне функціонування будь-якої будівлі просто неможливо. Цей підрозділ здійснює весь необхідний комплекс робіт, пов'язаних з облаштуванням каналізації заміського будинку. Всі етапи від проектування інженерних комунікацій до установки сантехнічного обладнання проводяться нами на високому професійному рівні.

Інженерні системи необхідно ретельно підготувати. Потрібно виконати проектування, яке передбачить якісне і надійне розміщення інженерних систем і їх безпроблемну експлуатацію. Ми розробимо технічне завдання з урахуванням побажань замовника і вимог СНіП. Ми здійснюємо підключення каналізації заміських будинків до міської або селищної системи, якщо є така можливість. Або облаштовуємо локальне споруда для очищення: септик на 1-2 будинки.

Для облаштування септиків ми використовуємо якісне та надійне обладнання для очищення стоків відомих виробників Топас, Uponor, Біотал і Wavin, яке відмінно зарекомендувало себе на практиці. Проектування внутрішньої системи каналізації заміського будинку враховує конкретні умови, можливості очисних споруд, висотні позначки. Наші фахівці можуть реалізувати такі типи каналізації будинку, як напірна або самопливна. Для системи каналізації напірного типу встановлюються якісні та надійні насоси провідної фірми Grundfos. При самопливному типі облаштування каналізації ретельно плануються і розраховуються ухили розміщення труб.

Наші співробітники на етапі здійснення проекту точно дотримуються розраховані параметри. При облаштуванні та монтажі системи внутрішньої каналізації будинку за містом ми застосовуємо якісні та сучасні трубопроводи з чавуну і поліпропілену від провідних компаній Wavin, Ostendorf, Uponor і Rehau. Ми також пропонуємо обслуговування встановленого нашою компанією обладнання.