Опалювальні прилади - дуже важлива складова системи теплопостачання будинку. Низька якість радіаторів, а також їх монтажу, може звести нанівець всі зусилля, витрачені на вибір і установку дорогого опалювального генератора. Не кажучи вже про те, що сьогодні радіатори - це ще й елемент інтер'єру, який повинен гармонійно вписатися в загальний вигляд кімнати.

Звернувшись до нас, Ви отримаєте професійну консультацію і допомогу у виборі радіаторів. Адже при сьогоднішньому розмаїтті опалювальних приладів буває складно розібратися в їх функціональності. Для приватних будинків або малоповерхового будівництва найкраще підійдуть сталеві панельні радіатори. У них висока тепловіддача при невеликій інертності. Для великих приміщень ми рекомендуємо алюмінієві радіатори, тому що алюміній краще всіх металів проводить тепло. У невеликих і середніх приміщеннях найбільш виправдані сталеві трубчасті і біметалічні секційні радіатори. У них оптимальним чином поєднуються властивості алюмінієвих і сталевих радіаторів. Крім високого ступеня тепловіддачі і надійності вони володіють витонченим дизайном.

Вибравши радіатор, що максимально задовольняє поставленим вимогам, важливо якісно підключити його до теплоносія. Наші фахівці володіють необхідною кваліфікацією і великим практичним досвідом в даній сфері. Це дозволяє нам працювати з обладнанням найвищого класу з дотриманням всіх стандартів безпеки. Якщо в одній квартирі або будинку планується установка різних типів опалювальних приладів, ми здійснюємо монтаж з урахуванням максимального тиску і температури теплоносія. Всі сучасні радіатори сумісні з терморегуляторами. Встановивши терморегулятори в кожному приміщенні, Ви без зусиль зможете встановлювати найбільш сприятливу для кожного типу приміщення температуру. В результаті Ви отримуєте ефективну, надійну і безпечну систему теплопостачання.

Теплопостачання будинку - одна з найважливіших складових Вашого комфорту. В даному випадку вигода від економії на кваліфікованої допомоги дуже сумнівна. Вибір професійного виконавця для даного виду робіт - дуже відповідальний процес. Ми не можемо собі дозволити недбалість і некомпетентність, так як дорожимо своєю репутацією. У роботі ми використовуємо тільки високоякісне обладнання таких відомих виробників, як «Romstal», «Arbonia», «Global», «Sira».