У штаті нашої компанії працюють сумлінні та досвідчені професіонали-електрики, які мають відмінну підготовку. Тому ми пропонуємо Вам весь комплекс високоякісних електромонтажних робіт по організації підключення електрики до Вашого приватного будинку, до квартири, до складського й торговельного приміщення або до будь-якого іншого об'єкту. Такі роботи ми виконуємо якісно, ​​оперативно, в узгоджений з Вами час. Ми здійснюємо підключення електричних установок замовника, виключаючи ті, які призначені для генерування електрики, до електромережі.

Таке підключення здійснюється тільки на основі допуску на це у електричної установки. Такий акт допуску замовник може отримати на всю в цілому електроустановку або на окремі її частини за умовою договору про підключенні до електромережі. Підключення електрогенеруючій електроустановки замовника до електромережі виконується на підставі акта допуску технічної комісії, що свідчить про готовність такої електричної установки до експлуатації. Цей акт оформляється до введення електрогенеруючій установки в експлуатацію на підставі позитивних результатів її приймально-здавальних випробувань.

Всі електроустановки замовників: модернізовані, реконструйовані і побудовані знову повинні відповідати проектній документації та вимогам нормативних актів. Кожна електрична установка повинна мати проектну, приймально-здавальну і експлуатаційну документацію. Обов'язковий елемент для електроустановок - засоби захисту від ураження електричним струмом. Допуск на підключення електричної установки інженерного електропостачання, крім генеруючих електроустановок, виконує організація, яка видала технічні умови - власник електромережі, до якої приєднується електроустановка замовника. Її представник обов'язково повинен бути включений до складу робочої комісії.

Допуск на підключення генеруючих електричний струм електричних установок здійснюється в установленому законодавством порядку державною технічною комісією. Якщо електрична установка, призначена для виробництва електричної енергії, побудована знову, то її прийом в експлуатацію здійснює державну приймальну технічна комісія. І тільки при відсутності порушень і недоліків, після її огляду робочою комісією.

Доповненням акта технічної комісії про готовність електричної установки до прийому в експлуатацію є однолінійна схема електропостачання, на якій повинні бути вказані: обладнання та основні параметри електромережі. Така схема має підпис відповідального за електрогосподарство людини, затверджена керівництвом замовника і завірена печаткою. Якщо в електричній установці застосовано обладнання закордонного виробництва, то допуск на його підключення проводиться тільки за наявності сертифіката відповідності цього обладнання чинним в нашій країні стандартам (якщо таке обладнання може пройти сертифікацію).

Щоб оформити акт допуску на підключення своєї електричної установки замовнику необхідно звернутися з письмовою заявою до власника електричних мереж, до яких потрібно підключити електричну установку, про проведення її техогляду для отримання допуску її використання саме з цією електричної мережі. До письмової заяви обов'язково повинна бути додана така документація: технічні умови на приєднання електричної установки, акт про повне виконання цих технічних умов від організації, яка їх видала; узгоджена в установленому порядку необхідну проектну документацію; однолинейная електрична схема електропостачання електричної установки; акт розмежування експлуатаційної відповідальності та балансової належності сторін; відомості про змонтоване і встановлене обладнання з обліку електричної енергії.

Якщо замовник фізичне (крім населення) або юридична особа, то він повинен додатково надати: приймально-здавальний акт, підписаний і затверджений будівельно-монтажної, налагоджувальної організаціями і замовником із зазначенням номерів ліцензій кожної зі сторін, дати їх видачі та найменуванням органу, що видав ліцензії ; наказ про призначення відповідального за електрогосподарство особи і протокол перевірки її знань або договір з організацією на обслуговування електроустановки при наявності у цій організації права на здійснення таких робіт; акти на приховані роботи; виконавчі схеми; список осіб оперативно-ремонтного персоналу із зазначенням ПІБ, посади, кваліфікаційної групи з електробезпеки, контактних телефонів - це ті оперативні співробітники, які мають право від імені споживача вести переговори, записи, подавати заявки на підключення і відключення електроустановки.

Власник електричних мереж здійснює перевірку повної відповідності побудованої електричної установки затвердженої на неї проектної документації. Якщо необхідні документи були подані в повному обсязі або взагалі не були надані, технічне обстеження електроустановки не здійснюється, І в перебігу п'яти робочих днів (з дня прийняття письмової заяви) замовнику направляються зауваження в письмовому вигляді. Якщо комплектація документації повністю відповідає затребуваної, то електропередавальна організація в термін до п'яти робочих днів погоджує з замовником дату і час проведення обстеження електроустановки.